Plaatsbeschrijvingen

Wil je 100% zeker zijn dat jij als eigenaar niet opdraait voor de kosten wanneer derden schade berokkenen aan je eigendom? Dan is het een goed idee om een landmeter-expert in te schakelen voor een plaatsbeschrijving, voorafgaand aan werken in je buurt of de verhuur van je pand. Als objectieve partij stelt Exteria een verslag op van de bestaande situatie, zodat er later geen discussie mogelijk is.

Contacteer ons voor een plaatbeschrijving Meer over plaatbeschrijvingen

Locatieve plaatsbeschrijving

Als je een gebouw verhuurt, is een plaatsbeschrijving wettelijk verplicht. Zonder plaatsbeschrijving kan je het huurcontract niet registreren. Exteria voorziet de plaatsbeschrijving van gedetailleerde info en fotomateriaal. Na afloop van het huurcontract kan een vergelijkende plaatsbeschrijving verduidelijken of er al dan niet schade is aangericht.

Contacteer ons voor een locatieve plaatsbeschrijving

Constructieve plaatsbeschrijving

Voor de aanvang van bouwwerken is het in ieders voordeel om een constructieve plaatsbeschrijving van de naburige panden te laten opmaken. Dit verslag geeft de huidige staat van de gebouwen weer. Zo kunnen bouwheren, aannemers en eigenaars teruggrijpen naar een rechtsgeldig document wanneer er sprake is van mogelijke schade.

Contacteer ons voor een constructieve plaatsbeschrijving

Wij gebruiken cookies. Die bezorgen jou een betere gebruikerservaring, en ons betere inzichten in wat jij belangrijk vindt. Wil je geen cookies? Je kan ze weigeren, maar dan is de website maar half zo leuk. Voor ons beiden.

Accepteer Weiger Lees meer