Villatuinen

Je tuin is de beste plek om helemaal tot rust te komen. Een tuinarchitect als Exteria kan je
helpen om die plek precies vorm te geven zoals jij het wil, met oog voor een tijdloze
architectuur en kwalitatieve materialen. Dankzij onze creatieve én technische achtergrond
weten we niet alleen precies wat haalbaar is, maar ook hoe we de sterktes van de omgeving
het best in de verf kunnen zetten.

Pakken we jouw tuin aan? Laat je inspireren
Exteria zorgt voor de groene draad, een houvast voor een uitmuntend eindresultaat!
Compacte villatuinen

Grootsheid zit hem niet in de afmeting!

Villapercelen hoeven niet steeds groot te zijn, de wensen voor de invulling mogen voor exteria wel groot zijn. Hoe compacter de tuin, hoe uitdagender de puzzel voor ons wordt. Exteria zoekt graag samen met jullie naar de beste synthese, het laatste puzzelsteentje maakt immers het geheel.

DSC 6022
Heb je plannen met jouw tuin, dan toetsen wij heel graag en heel doordacht jullie wensen aan onze sterke visie en expertise!
Landschapstuinen

Blik op oneindig!

Grote uitgestrekte percelen met diepe doorzichten, wie droomt er niet van? Maar hoe combineren we nu de programmapunten zonder afbreuk te doen aan dat prachtige beeld, hier zullen de inplanting van de gewenste elementen de doorslag geven. Exteria weegt samen met jullie af wat voorrang krijgt, om zo tot een eenduidig en uniek geheel te komen.

DC5 Large
Duintuinen

Tuinen aan de rand van de kust

Tuinen aan de rand van de kust vragen extra aandacht om zich te verzoenen met hun omgeving, zeker in het zoeken naar oplossingen voor de kenmerkende hoogteverschillen

2 12 Photo Medium
Bostuinen

Een groen Plafond!

De laatste twee warme zomers hebben mensen de waarde van bomen laten herontdekken. ook in kleine tuinen is de vraag om schaduwbomen aan te planten gegroeid.
Niets zo doeltreffend als natuurlijke schaduw van een bladerdek om op warme dagen onder te vertoeven. Sommige percelen beschikken al over een oud bomenbestand waar onder mag gebouwd of verbouwd worden. Hier wordt exteria graag bij aanvang van de architectenplannen betrokken om gericht advies te kunnen geven aan architect en bouwheer. Een evaluatie van het bestaande bomenbestand is dan ook heel belangrijk.

Nuuk 1 Large
Parkeren

Laat je bezoek in stijl parkeren !

Een parking is niet altijd de mooiste plaats in de tuin, toch denkt exteria graag verder, zodat ook dit deel van de tuin ervaren wordt als een aangename ruimte. Het is misschien ook de ideale ruimte om een gezellig tuinfeest in te organiseren.

Temp-05

Wij gebruiken cookies. Die bezorgen jou een betere gebruikerservaring, en ons betere inzichten in wat jij belangrijk vindt. Wil je geen cookies? Je kan ze weigeren, maar dan is de website maar half zo leuk. Voor ons beiden.

Accepteer Weiger Lees meer