Over Exteria

Wij, Thomas en Ian, zijn twee broers met een uiteenlopende passie. De één laat als tuin- en landschapsarchitect dagelijks zijn creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van originele tuinen en groenzones. De ander bekijkt als landmeter-expert eenzelfde stuk grond met een totaal andere, technische blik.

Het mooie is dat we elkaar naadloos aanvullen in ons vak. Samen vormen we Exteria: creativiteit en technisch vakmanschap in één. Een unieke combinatie van verschillende vaardigheden, die onze klanten alleen maar ten goede komt.

Meer over Landmeetkunde en Tuinarchitectuur

Landmeetkunde

Percelen opmeten, gronden herverdelen, vastgoed schatten en veel meer: het takenpakket van een landmeter is bijzonder uitgebreid. Exteria doet het allemaal, zowel voor private gronden als percelen van bedrijven en openbare instanties.

Meer over landmeetkunde Arrow right
Temp-01

Tuinarchitectuur

Of je nu een moderne of klassieke smaak hebt, samen komen we vast tot een ontwerp dat past bij jou en je doel. Vertrekken doen we altijd vanuit je eigen noden en de sterktes van de omgeving. Het resultaat is een uniek en sfeervol concept, waar je terecht fier op kan zijn.

Duik in onze tuinen Arrow right
IMG 1110

Wij gebruiken cookies. Die bezorgen jou een betere gebruikerservaring, en ons betere inzichten in wat jij belangrijk vindt. Wil je geen cookies? Je kan ze weigeren, maar dan is de website maar half zo leuk. Voor ons beiden.

Accepteer Weiger Lees meer